Pakiet okolicznościowy
110 zł/os.
obiad lub kolacja (mięsa; 1,5szt./os), kawa/herbata(+Ciasto/Tort – własne lub na zamówienie), napoje 0.5l/os
Pakiet okolicznościowy +
115 zł/os.
obiad lub kolacja (mięsa; 2szt./os), kawa/herbata(+Ciasto/Tort – własne lub na zamówienie), napoje 0.5l/os
Pakiet okolicznościowy „Standard”
170 zł/os.
obiad lub kolacja (mięsa; 1,5szt./os), kawa/herbata(+Ciasto/Tort – własne lub na zamówienie), zimna płyta, napoje 0.5l/os
Pakiet okolicznościowy „Standard+”
175 zł/os.
obiad lub kolacja (mięsa; 2szt./os), kawa/herbata(+Ciasto/Tort – własne lub na zamówienie), zimna płyta, napoje 0.5l/os
Pakiet okolicznościowy
„Premium” 230zł/os.
zupa, obiad (mięsa; 1,5szt./os), kawa/herbata(+Ciasto/Tort – własne lub na zamówienie), zimna płyta, kolacja (mięsa; 1,5szt./os), napoje 0.5l/os
Pakiet okolicznościowy
„Premium+” 235zł/os.
zupa, obiad (mięsa; 2szt./os), kawa/herbata(+Ciasto/Tort – własne lub na zamówienie), zimna płyta, kolacja (mięsa; 1,5szt./os), napoje 0.5l/os
1. Obiad:
Zupa: (1 pozycja do wyboru) + 10zł/os
– Rosół
– Krem z pomidorów
– Cebulowa
– Krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
Mięsa: (5 pozycji do wyboru) :
– Rolada śląska
– Kule faszerowane
– Policzki w sosie własnym
– Udko z kurczaka
– Pałka z kurczaka
– Kotlet schabowy
– Pieczeń wieprzowa
– Karczek faszerowany
– Udziec z indyka
– Filet z kurczaka zapiekany
– Schab zapiekany z pomidorem i serem
– Kotlety warzywne
Dodatki: (do wyboru 2 pozycje)
– Kluski śląskie + sos pieczeniowy
– Ziemniaki z wody
– Ziemniaki puree
– Ryż z warzywami
Dodatki warzywne: (do wyboru 3 pozycje)
– Kapusta czerwona
– Surówka z białej kapusty
– Kapusta biała gotowana
– Buraczki
– Surówka sezonowa
– Surówka z marchwi
2. Kawa+Ciasto/Tort – własne lub na zamówienie
Kawa/herbata – bez ograniczeń
3. Zimna płyta:
-Patera wędlin, kiełbas i serów,
-Marynaty,
-Tatar z cebulką i ogórkami,
-Szynka w galarecie,
-Galaretka wieprzowa i tymbaliki drobiowe,
-Łosoś wędzony i Patera serów świata,
-Kulki rybno-mięsne w zalewie octowej,
-Śledzie i koreczki śledziowe
-Sałatki – 2 rodzaje,
-Patery przekąsek
-Tortilla nadziewana
-Pieczywo, masło
-Szynka po Staropolsku
4. Kolacja
Mięsa: (5 pozycji do wyboru):
– De volaille
– Kotlet drobiowy
– Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
– Schab faszerowany
– Schab z pieczarkami
– Kotlet po szwajcarsku
– Kotlet po parysku
– Szaszłyki
– Ser panierowany
– Kotlety warzywne
– Żeberka wieprzowe
– Golonko
– Pierś z kurczaka w: migdałach/rodzynkach/kokosie(1do wyboru)
– Pstrąg
– Dorsz filet
Dodatki: (do wyboru 2 pozycje)
– Ziemniaki puree
– Frytki
– Bombki paryskie
– Ziemniaki opiekane
– Ryż z warzywami
Dodatki warzywne: (do wyboru 2 pozycje)
– Kapusta biała gotowana
– Kapusta zasmażana
– Warzywa z wody
– Surówka sezonowa
– Sałatka z kapusty Pekińskiej
– Surówka z kapusty kiszonej
5. Dodatki
– Bogracz 15zł/os
– Żurek śląski 15zł/os
– Bigos 15zł/os
– Flaczki 15zł/os
– Potrawka z kurczaka 15zł/os
– Barszcz z krokietem 15zł/os
– Krem Grzybowy 10zł/os
– Patera z frankfuterkami(6szt), nuggetsami(6szt) i sałatką jarzynową 50zł/szt
– Udko z kaczki
– Deser Kopa/Tiramisu 80zł/szt
– Szpajza 60zł/szt
– Lody 20zł/szt
– Udziec wieprzowy 500zł/szt
– Ciasto 6zł/szt
– Tort okrągły od 150zł
– Napój gazowany 5zł/szt
– Piwo lane 7zł/szt
Kolejność i ilość dań jest dobrowolna.